Diensten

Uitlenen van herbruikbare bekers

Wij leveren u voldoende schone bekers voor uw evenement, wij nemen ze vuil terug aan het einde van het evenement. U hoeft zich alleen maar bezig te houden met het beheren van de waarborgen en u betaalt alleen het vervoer en het wassen. U kunt al beschikken over onze bekers vanaf een minimumbestelling van 500 bekers. Er is geen maximum, wij kunnen leveren aan de grootste evenementen in Europa.

Verkoop van herbruikbare bekers

 

Wij kunnen ook gepersonaliseerde bekers leveren met de kleuren van uw evenement, bedrijf, vereniging, stad...
Kies de kleur of kleuren van de print, alsook de kleur van de beker: neutraal, blauw, groen, rood, roze, geel, paars, oranje en zelfs fosforescerend.

Wassen van herbruikbare bekers

Als u bekers van ons koopt, spreekt het vanzelf dat wij ze ook voor u kunnen wassen, dat is ons vak. Dankzij onze ervaring en onze betrouwbare partners beschikken wij over het beste materiaal dat op de markt beschikbaar is, uw bekers worden bij Rekwup goed behandeld.

Opslag van uw herbruikbare bekers

Hetzelfde geldt voor de opslag. Ons gebouw is voorzien voor de opslag van meer dan één miljoen bekers in optimale omstandigheden. Wij houden altijd een plaatsje vrij voor de bekers van onze partners, zodat ook die een gewaarborgde lange levensduur krijgen.

Rekwup-team

Ons vakmanschap  reikt verder dan herbruikbare bekers en het wassen ervan. Wij kunnen de bekers ook beheren gedurende uw evenement, ze verdelen tussen de verschillende bars, ze aanvullen...
Wij kunnen de waarborgen voor u beheren, wij kunnen ook uw bars beheren.

Financiering

Wij zijn ons bewust van de kosten van onze diensten en kunnen u ook helpen om het gebruik van herbruikbare bekers te financieren, bijvoorbeeld via het zoeken naar sponsors, subsidies, enz.

Voor elke beker die niet door een deelnemer is teruggeven, laat Rekwup bovendien altijd een deel van de waarborg voor de organisator.

Milieuadviesverstrekking

Rekwup kan u ook begeleiden bij het volledige milieubeheer van uw evenementen. Preventie, afvalbeheer, beheer van de teams, mobiliteit...

Onze ervaring met het organiseren van evenementen is groot, onze grootste trots is het milieubeheer van het festival Esperanzah!. Ieder jaar gaan wij de uitdaging aan om de de invloed ervan op het milieu nog te verkleinen.